16 Aralık 2015 Çarşamba

Yılbaşında Rusya’ya hiç rezervasyon yapılmamış

YENİ yılı yurtiçinde karşılayacak tatilciler Antalya ya akın ederken, yurtdışında Paris, Amsterdam, Londra ve Venedik gibi Avrupa başkentleri yoğun ilgi görüyor. Moskova ve St. Petersburg ise, uçak krizi nedeniyle tur programı yapılamadı.

Türkiye’deki turizm bölgeleri Antalya, İstanbul, İzmir, Bodrum, Çeşme, kış turizm merkezleri Uludağ, Kartalyaka, Erciyes ve termal turizme yönelik Afyon’daki termal oteller, geçen yıllarda olduğu daha ekonomik kutlama programlarıyla müşterilerine hizmet sunacak. Hava koşullarına göre birçok kayak merkezinde kar yok. Bu nedenle yeni yıla kayak merkezlerinde girmek isteyenlerin önümüzdeki günlerdeki yağışlara bağlı olarak tercihleri netleşecek.


ÜNLÜLER Kıbrıs’TA

Antalya’nın ardından Kıbrıs’ın en yoğun ilgi gören destinasyon olduğunu belirten Suat Özbek, "Kıbrıs’ta birçok otelde yer bulma şansı yok" dedi. Tarkan, Ebru Gündeş gibi birçok ünlü ismin Kıbrıs otellerinde sahne alacak olmaları nedeniyle Kıbrıs’a büyük ilgi gösterildiğini dile getirdi. Yurtdışında bu yılbaşında Avrupa başkentlerinin yine gözde olduğunu kaydeden Özbek, Paris başta olmak üzere Londra, Roma, Amsterdam, Venedik, Barcelona gibi kentlerin en çok ilgi gösterilen kentler olduğunu dile getirdi. Özbek, çok az da olsa Bangkok, Avustralya ve Newyork gibi uzak destinasyon tercihleri olduğunu da söyledi.

Kıbrısa uçak bileti almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



100 MİLYON TL’LİK HARCAMA

Yurtiçinde ortalama 3 gecelik konaklamalar gerçekleştiğini ve 5 yıldızlı otel fiyatlarının gecelik 200 TL ile 800 TL arasında değiştiğini dile getiren turizm sektörü temsilcileri, bu fiyatlara yılbaşı gala programlarının da dahil olduğunu söyledi. Sektör temsilcilerine göre, yılbaşı tatilcilerinin oluşturduğu ekonomik hacmin ise 100 milyon TL’yi bulması bekleniyor.

Yılbaşı tatil planlarınızda ucuz uçak bileti alın, gidiş dönüş karlı çıkın. Bilet satın almak için tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder